и моите
Известие
Collapse
No announcement yet.
Някой пробвал ли да си сложи диодни
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от hepo Покажи съобщениеА от Илиянци ли ги взе твоите? Кажи къде да отида.
А за всички дето искат ксенон - от китай 6000к 58$ и десетина дена доставка. Линка ще го постна утреAlfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от phoenix Покажи съобщениеето я и нашата маймуна с диодни крушки на габаритите.
Първоначално публикувано от MaDHaCkEr Покажи съобщениеКолега като влезнеш от централния вход подминаваш Top Speed и мисля че беше следвъщият магазин, вътре е некво тесно и от ляво има много гърнета, така ще се ориентираш. Тия казаха тогава, че само те ги вкарват и са нов модел, 12лв. струваха тогава сега може да са ги намалили. Опаковката е зелена, има 2 модела. Единя е със 3 диода и мисля че беше по евтин, а другия е моя със 6 диода. Накарай ги да ти ги пуснат да видиш как светят.
Имам още един въпрос, казаха ми че има два вида и разликата е в това дали имаш датчик за изгорял халоген.
Тоест със едните като ги сложиш ти свети датчика че ти е изгоял халогена а с другите не свети.
Кои трябва да вземе, образовайте ме.
Мерси.Alfa Romeo 145 Junior '98 1.6 TS | Газ (Бардолини)
Comment
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеПо-евтиния
145 нема такива датчици.
Alfa Romeo 145 Junior '98 1.6 TS | Газ (Бардолини)
Comment
-
Първоначално публикувано от hepo Покажи съобщениеМерси, май ще поръчвам от интернет някой ако иска да се обади че най малко 20 трябва да взема
Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от MaDHaCkEr Покажи съобщениеТова няма да стане за 145/6 по широки са от обикновенните и не може да влезне в отвора.за това първо пиша във форума
мерси
Alfa Romeo 145 Junior '98 1.6 TS | Газ (Бардолини)
Comment
-
Първоначално публикувано от hepo Покажи съобщениеза това първо пиша във форума
мерси
А за поръчка по интернет по-добре недей няма смисъл излиза ти по-скъпо
На "Илиянци" има много голям избор
Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от diapper Покажи съобщениеДнес и на мен ми писна да ми светат като свещи
Comment
-
Първоначално публикувано от Boxer_Power Покажи съобщениеТова само на габарити ли е колега?Те направо като ксенон светят.Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
sigpic
Comment
Comment